top of page

Mothering the Mother - Sirkel

Mette i seremoni.jpeg

Torsdag

12.00 - 13.15

Velkommen til en sirkel for mødre der du skal få nære deg selv, du som støtter, holder og bærer så mye i mammarollen. Vi kobler oss på den universelle morskraften for kjærlighet, tilstedeværelse og ro gjennom bevegelse, sang, deling og hvile. Dette er en sirkel hvor vi anerkjenner den store overgangen det er å bli mamma, et rom hvor du kan komme akkurat som du er, med hele spekteret av følelser fra det vanskelige til det fantastiske, i fellesskap med andre mødre.

Innholdet på de ulike møtene vil skreddersys til deltakerne, med en kombinasjon av guidet feminin yoga, meditasjon, pust, mantra, sang og guidet avspenning, samt mulighet for deg å få dele hvordan du har det. Kurset egner seg spesielt for kvinner som er i barsel, men er åpent for alle mødre som har mulighet til å komme sammen på dagtid. Babyer opp mot et år er hjerteligst velkommen til å være med.

«And so it is that the one who rocks the cradle of the babe is the one who holds up the lamp, shedding light on the world». - Mata Amritanandamayi.

<div class="yogo-prices" data-price-group="Mothering the mother"></div>

Om Mette Harr Støre

Dette kurset holdes av Mette Harr Støre, tobarnsmor, yogini, kvinnesirkelfasilitator og terapaut. Har du spørsmål ta gjerne kontakt på mette@nalashala.com.

Mette Harr Støre sirkel.jpeg
bottom of page