top of page
Studio_Ma_sirkel_A1.png

Spørsmål og svar om kurs høsten 2024
 

Er det ikke mulig å ha medlemskap hos dere lengre?

Nei, fra 1. juli avvikler vi medlemskap hos oss, og satser kun på kurs fra høsten. Vi er så heldige å ha med oss mange av de samme lærerne som tilbyr mange av de samme timene, i tillegg til noen nye og spennende lærere som beriker tilbudet ytterligere på Mā. Forskjellen er at du velger et eller flere kurs og går til samme tid hver uke gjennom kursperioden.

 

Hva er fordelene med kurs?

Kurs betyr større forutsigbarhet og kontinuitet, både for deg og for oss. Når du melder deg på et kurs som går over flere uker, tar du en beslutning om at du skal prioritere yoga i denne perioden, og du slipper å ta det valget hver uke. Det ligger en langsiktighet og dedikasjon bak denne beslutningen, som er litt motstrøms i dagens samfunn med Bruce, drop-ins, ubegrenset fleksibilitet, uforpliktende møter og no-shows. Til gjengjeld får du mye tilbake: en lærer som kjenner deg og dine behov, og som kan følge deg opp og veilede deg trygt og tilpasset gjennom din praksis. En fast gjeng som sees hver uke, og den tryggheten som kommer med det. Gode rutiner i hverdagen som gir det beste utgangspunktet for god helse og balanse i livet. Det blir rett og slett vanskeligere for deg å nedprioritere deg selv og din egen helse, og det har vi alle godt av å få hjelp til. 

 

Blir det dyrere med kurs?

Hvis du går hos oss en gang i uken koster det nesten det samme. Medlemskap utenfor kampanjer kostet kr. 950 for en måned. Kurs koster kr. 250,- per uke, så hvis du går en gang i uken i en måned, blir det kr. 1000,-. Hvis du har gått flere ganger i uken - så bra! Da har vi laget noen veldig gode rabatter som vi håper gjør det mulig for deg å fortsette med det. 

 

Hvis jeg vil melde meg på flere kurs, hva betaler jeg da?

Et kurs koster kr. 250 per uke, så for å finne prisen på en kursperiode ganger vi dette med antall uker. Den første kursperioden går over seks uker, så prisen på dette kurset er kr. 1500. Hvis du ønsker å melde deg på flere kurs, får du 60% rabatt på kurs nummer to, og 80% rabatt på kurs nummer tre. Det betyr at kurs nummer to koster kr. 600 og kurs nummer tre koster kr. 300. Vi håper denne rause rabatten gjør det mulig for de som ønsker å gå flere ganger i uken å gjøre det. Denne rabatten gjelder bare for kurs innenfor samme kursperiode. 

 

Er det mulig å komme på prøvetime?

En uke før oppstart i august tilbyr vi en hel uke med gratis klasser for alle som lurer, nøler, tviler og ikke klarer å bestemme seg! 12.-19. august kan du gå på så mange timer du vil, teste lærere, type yoga, dag og tidspunkt for å finne det kurset som best passer deg. Etter kursstart er det ikke mulig å komme på prøvetime.

 

Når skal kurset betales?

Kurset betales i sin helhet når du melder deg på. 

 

Hva skjer hvis jeg går glipp av en uke?

Da er du velkommen til å ta igjen timen på et annet kurs samme uke, med den samme eller en annen lærer. I første periode har vi satt opp 22 kurs, og i andre periode 25 kurs - så vi håper og tror du finner en god erstatning hvis det behøves en gang eller to.

 

Jeg vet at jeg ikke kan komme en eller flere av kursgangene - hvordan løser vi det?

Det går bra! Da kan du også ta igjen timer du går glipp av på andre kurs, samme uke, eller uken etter.

Hva om jeg føder før gravidkurset er ferdig?

Da får du gavekort på tilsvarende av det som er igjen, som du kan bruke på mamma & babyyoga :)

Kan jeg melde meg på et kurs etter at kurset har startet?

Ja, det er mulig.

 

Er det mulig å komme på drop-in?

Ja*, det er mulig. En drop-in time koster kr. 350. Hvis du allerede er påmeldt et eller to kurs koster drop-in kr. 250. Send oss en mail på post@studiomaoslo.com, så sender vi deg en rabattkode.  *Gjelder ikke for Mindfulness for nybegynnere med Mads Buer, Mindfulness og psykologisk fleksibilitet med Viggo Johansen, Snart mamma med Helene Svabø og Ayurveda for kvinner med Merete Skjørten. Disse kursene har en annen varighet, pris og vi ønsker at de som melder seg på går konsekvent på alle for å få mest mulig utbytte.

 

Jeg har ubrukte drop-in og klippekort, kan jeg fortsatt bruke dem?

Ja, det kan du, men samme som over; gjelder ikke for Mindfulness for nybegynnere med Mads Buer, Mindfulness og psykologisk fleksibilitet med Viggo Johansen, Snart mamma med Helene Svabø og Ayurveda for kvinner med Merete Skjørten. Disse kursene har en annen varighet, pris og vi ønsker at de som melder seg på går konsekvent på alle for å få mest mulig utbytte.

 

Kan jeg ta med en venn?

Ja, du er hjertelig velkommen til å ta med en venn som du tror kan være interessert i å melde seg på kurs hos oss. Samme venn én gang, men gjerne flere venner flere ganger :) De må registrerer seg, og kan bruke kodeord “studiomavenn” for en gratis drop-in.

 

Jeg har en jobb/familesituasjon som gjør at jeg bare kan komme annenhver uke?

Ikke noe problem. Har du en god grunn, kan du enten betale for halve kurset og komme annenhver uke, eller betale full pris for et kurs og få gå på to klasser den uken du har mulighet til å gå på yoga. Skriv en mail til post@studiomaoslo.com så finner vi ut av det.

 

Kan et kurs bli avlyst?

Hvis det er for få påmeldte ved kursstart, blir kurset avlyst. Hvis du hadde meldt deg på dette kurset vil du få tilbake hele kursavgiften i løpet av den første uken i kursperioden. Hvis læreren har planlagt fravær, blir det satt inn en passende vikar. Hvis læreren blir akutt syk, prøver vi fremdeles og finne en vikar, men hvis dette ikke lykkes blir klassen avlyst. Det blir ikke refundert noe penger i dette (sjeldne) tilfellet, men du får gavekort på en drop-in.

 

Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilket kurs jeg vil være med på!

Det skjønner vi godt, så mange fantastiske lærere og kurs det er å velge mellom! Bruk prøveuka i august godt og gå på så mange klasser som mulig da. Vi tar gjerne en prat med deg for å hjelpe deg å finne det beste kurset for deg - stikk snuten innom kjøkkenet når vi er der eller send oss en mail på post@studiomaoslo.com. Når du først har bestemt deg, er det bindende påmelding.

 

Er alle kursene deres like?

Noen av kursene er bygget opp på en litt annen måte og har andre vilkår. Dette gjelder Snart mamma med Helene Svabø, Ayurveda for kvinner med Merete Skjørten, Mindfulness og psykologisk fleksibilitet med Viggo Johansen og Nybegynnerkus i mindfulness med Mads Buer. På disse kursene er det ikke mulig å være med på drop-in, men du kan ta igjen en time på en av de andre kursene på Mā, så lenge det er plass.

 

Skal dere fortsette med Fredag Spesial og andre events på Studio Mā?

Et rungende ja! Vi gleder oss til deilige og spennende workshops, kurs, sirkler og samlinger det neste året. Følg med på oppslagstavlen og  i sosiale medier, og meld deg på nyhetsbrev HER for å få informasjon om alt det fine som skjer hos oss.

 

Trenger jeg å ta med noe utstyr?

Vi har matter, bolstre, ullmatter, tepper, stropper og til og med øyemasker, så du trenger ikke å ta med noe :)

bottom of page