top of page
IMG_3552.jpg

Mette Harr Støre

Mette har stor kjærlighet for å guide kvinner til dypere kontakt med seg selv: kropp, sjel, bevissthet og emosjoner. Hun er yogalærer, coach og kvinnesirkelfasilitator, med et lyttende og organisk uttrykk og kvinnehelse i fokus. Mette er tobarnsmor med lidenskap for trygg tilknytning, emosjonsregulering og bevisst samspill. For tiden tar Mette en somatisk terapiutdannelse i kraniosakralt arbeid og er tilgjengelig på Studio Ma en onsdag i måneden for å ta i mot kvinner for en nærende behandling. Første mulighet er allerede 6. september og du kan booke her. Siden Mette er under utdanning gis det redusert pris på disse behandlingene, 75 min á 800,-.

<div class="yogo-book-appointment-button" data-teacher="285517" data-css-classes="custom-btn" data-button-text="Book"></div>

Kraniosakral terapi er en helingspraksis hvor lette berøringer brukes for å optimalisere et bevegelsesmønster i kroppen, den kraniosakrale rytmen. Det er en mild behandlingsform som utføres på benk eller madrass på gulvet, og med sin lette berøring og lange oppmerksomhet kommer ofte klienten inn i dype meditative tilstander. Terapiformen fokuserer på å hjelpe den kraniosakrale rytmen til å flyte fritt gjennom hodet, rygg og bekken, men også for å arbeide med smerte som sitter andre steder i kroppen. 

Terapiformen brukes ikke bare til å lindre smerte, eller ønske kroppen til mer optimal balanse, men kan også brukes for dypere innsikt og klarhet omkring mentale prosesser eller som støtte når klienten står i dype emosjonelle prosesser. Vi kan også arbeide mer spesifikt med traumer, nakke- og ryggproblematikk, spenninger i kjeve, stressrelaterte plager, relasjonsarbeid (cord cutting) og heling etter keisersnitt. 

Kraniosakralt arbeid ser på hele mennesket som ett vesen og vil alltid ha som mål å finne rot- årsaken til dine utfordringer. 

Alle behandlinger utføres med klær på og varer 75 min så vi har tid til en prat før og etter selve behandlingen på benken. 

Mette har en spesiell interesse for å arbeide med kvinner i ulike faser av livet, for eksempel som går igjennom store hormonelle endringer og i overgangsfaser som graviditet og barsel. Denne behandlingsformen er helt trygg under graviditet og du kan ha med baby hvis du er i barsel så tilrettelegger jeg så godt jeg kan for deres behov. 

bottom of page