top of page

Tibetanske Riter

CAhtrine Mathiesen tibetanske riter.jpg

Tirsdag
07.45 - 08.45


Torsdag
08.45 - 09.45

De fem tibetanske ritene fra den buddhistiske tradisjonen sies å være 2500 år gamle, og har blitt praktisert i klostre i Tibet gjennom tidene. Det er en håndfull øvelser som fremmer styrke, fleksibilitet, koordinasjon, utholdenhet, fokus og ro. Øvelsene stimulerer flytsystemet i kropp og sinn. For noen år siden skrev legen Audun Myskja en bok om ritene hvor han foreslår ytterligere to riter, en kraftig stimulering av vagusnerven og en aktivering av stemmen gjennom urtonen AUM. Til sammen utgjør disse syv ritene et komplett rituale/treningsprogram som tar liten tid og har stor effekt på psykisk og fysisk helse.

Ritene er et fantastisk utgangspunkt for en stødig egen praksis, hjørnestenen i et morgenrituale. Men det kan være tungt å motivere seg for å komme i gang, og utfordrende å holde det gående. På dette kurset lærer du de tibetanske ritene, og blir støttet og motivert i å utvikle din egen praksis. Det er lagt opp som et kurs nettopp fordi det ligger en forpliktelse og dedikasjon her - et dypt ønske om å ta vare på egen helse over tid. De tibetanske ritene har vært et vendepunkt for mange, og kan bli det også for deg.

<div class="yogo-prices" data-price-group="Tibetanske riter"></div>

Om Cathrine Mathiesen

Cathrine har over 25 år med dedikert og gledesfylt yogaprakis bak seg. Da hun ventet sitt første barn for 15 år siden begynte hun å utforske en mer feminin tilnærming til tradisjonell yoga, og denne veien fortsetter å inspirere henne.

CAathrine Mathiesen yoga oslo.jpg
bottom of page