top of page

Gravidyoga

IMG_5284.jpg

Tirsdag
17.00 - 18.15

Onsdag
12.15 - 13.45

 

Gravidyoga er en helhetlig og trygg treningsform som er tilpasset gravide kvinners spesielle behov. Vi strekker, styrker og balanserer en kropp i radikal endring, på en måte som både forebygger og lindrer vanlige plager gjennom graviditeten. Videre jobber vi med med pusteøvelser, hvile, tilstedeværelse, mindfulness og andre tips og triks som kommer godt med under graviditeten, i fødsel og videre i rollen som mamma.

Når vi samles i yoga gjennom graviditeten får vi kjenne på kvinnelig kraft, fellesskap og støtte. Vi får tilgang til den visdommen som bor i oss selv og hverandre. Yoga er et fantastisk verktøy for gravide kvinner, som kan hjelpe oss å ønske et nytt liv velkomment med en frisk og sterk kropp, et rolig sinn og et åpent hjerte. Fra 12 uker frem til fødsel.

<div class="yogo-prices" data-price-group="Gravidyoga"></div>

Om Cathrine Mathiesen

Cathrine har over 25 år med dedikert og gledesfylt yogaprakis bak seg. Da hun ventet sitt første barn for 15 år siden begynte hun å utforske en mer feminin tilnærming til tradisjonell yoga, og denne veien fortsetter å inspirere henne.

CAathrine Mathiesen yoga oslo.jpg
bottom of page