top of page
IMG_7066 2 (1).JPG

Helene Svabø

Helene tilbyr denne våren og sommeren doulastøtte gjennom fødselsforbredende samtaler. Her kan vi snakke igjennom fødselsbrevet ditt, hva du ønsker deg for fødsel, ting du er usikker eller helt sikker på - og hun deler sine beste tips & triks:)

Helene har tid hver tirsdag fra kl 14-15 eller hver fredag fra kl 12-13, og en time koster 1000,-. 

Du får også med en mal for fødebrev + et hefte om fødsel.

<div class="yogo-book-appointment-button" data-css-classes="custom-btn" data-button-text="Book"></div>

  • Instagram

Marketing til mennesker

Helene er utdannet doula og sertifisert gjennom Norsk Doulaforening. En doula er en ledsager og som støtter en annen person gjennom en større endring i livet, som fødsel, spontanabort, indusert abort eller dødfødsel, eller til og med følger en person gjennom deres siste dager. En doula er ikke helsepersonell, og i motsetning til en lege, jordmor eller sykepleier, kan ikke en doula administrere medisiner, gi medisinsk behandling eller medisinske råd. Derimot er doulaens mål og rolle å hjelpe klienten til å føle seg trygg og komfortabel, og utfylle rollen til helsepersonell.

 

Jeg har jobbet 10 år med digital markedsføring, forretningsutvikling og prosjektledelse i selskaper som Google, SOS-barnebyer, Trigger og Schibsted. Sakte, men veldig sikkert meldte lysten seg til å gjøre noe annet. Noe nærmere mennesker.

 

Jeg ønsket å skifte retning mot noe tettere knyttet opp mot min hjertesak: et bedre tilbud rundt kvinnehelse. Så da jeg begynte å tenke på muligheten for å bli doula i begynnelse av 2022, visste jeg med en gang at dette var noe jeg ville satse på. Jeg ønsker å være en doula for kvinner i ulike livsfaser og overganger. Jeg ønsker å tilby støtte, omsorg, trygghet, ro. Være en som lytter til og hjelper deg i perioder i livet hvor det er godt å ha en ekstra person som heier skikkelig på deg! For det gjør jeg. Jeg vil at du skal føle at jeg er på laget ditt, og at du kan greie hva som helst, med litt ekstra hjelp fra meg.

 

Litt om Femihelse <3
I 2018 startet Sigrun Stenseth og jeg en podcast om kvinnehelse; Femihelse. Vi har også skrevet en bok med samme tittel, altså Femihelse. I tillegg holder vi foredrag om kvinnehelse, leder debatter og har titt og ofte livepod. Gjerne i samarbeid med andre.

 

Vi er opptatt av at kvinner skal kunne ta informerte valg rundt sin egen kropp. I samtaler oss i mellom, med kollegaer, venninner og familie har det blitt tydelig at det er veldig mye vi ikke vet om våre egne kropper. I tillegg til at vi ønsker at informasjon om kvinnehelse skal tilgjengeliggjøres og få mer oppmerksomhet, og ikke minst at det forskes enda mer på og at helsetilbudet blir bedre. Det er veldig viktig for oss at kropp og helse ikke skal være tabu, og for å bryte tabuer som eksisterer i dag må vi snakke sammen, også om tingene som kan være litt kleine å snakke om. Derfor startet vi Femihelse høsten 2018.

 

I podcasten tar vi for oss kvinnehelse fra A-Å og stiller våre og lytternes spørsmål til en fagperson på temaet. Podcasten finner du der du hører på podcast.

Kontakt

Telf: 93631481

bottom of page