top of page

Mamma Baby Yoga

Mamma baby yoga cathrine.jpg

Mamma Baby Yoga

Onsdag 10.30 - 11.45

Dette er en avslappet og gledesfylt time for nybakte mødre og deres babyer fra seks uker til et år. Det er yoga for både mamma og barn, sang, lek og avspenning i trygge og rolige omgivelser. Dette er et åpent, trygt og kjærlig rom hvor bevisst tilstedeværelse uten skjerm og den gode kontakten mellom mamma og baby står i fokus.


Yoga for mamma handler om å reetablere kontakt til kroppen etter graviditet og fødsel på en myk og forsvarlig måte - med særlig fokus på mage, rygg og bekkenbunn, og motarbeide stivhet i rygg, skuldre og nakke. Både pust og bevisst holdning kan hjelpe med å justere skjelettet post-partum og bygge gode bevegelsesmønstre videre. 
Yoga for de aller minste kan støtte barnets motoriske utvikling, øke kroppsbevissthet, stimulere fordøyelse og fremme søvn. Ikke minst er det hyggelig å tilbringe denne tiden sammen på matten med kos, pludring og full fokus på hverandre. 

Det er aldri for tidlig å introdusere barnet ditt for yoga - eller for sent for deg å begynne!
 

<div class="yogo-prices" data-price-group="Mamma/baby-yoga"></div>

Om Cathrine Mathiesen

Cathrine har over 25 år med dedikert og gledesfylt yogaprakis bak seg. Da hun ventet sitt første barn for 15 år siden begynte hun å utforske en mer feminin tilnærming til tradisjonell yoga, og denne veien fortsetter å inspirere henne.

CAathrine Mathiesen yoga oslo.jpg
bottom of page