top of page

KURS HØST 2024
 

Velkommen til høstens yoga, pust og Mindfulness kurs på Studio Mā!

 

Vi er stolte over å kunne presentere denne buketten av inspirerende og erfarne yogalærere og deres kurs. Alle lærerne hos oss er ledende innenfor sin spesialisering. At de nå tilbyr fast og personlig oppfølging gjennom kurs her er en gave! Vi håper det er noe i vårt allsidige kurstilbud som passer akkurat deg perfekt i forhold til ditt behov, nivå, jobbhverdag, rutiner, smak og behag. Husk at innenfor rammene av kursstrukturen er vi så fleksible som mulig, så ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe deg med. Lykke til med å velge hvilke(t) kurs du skal være på!

 

Hvis du ønsker å melde deg på flere kurs, får du 60% rabatt på kurs nummer to, og 80% rabatt på kurs nummer tre. Du får rabattkode når du melder deg på første kurs. Skroll helt ned for å se alle kurs :)

 

Klikk deg inn på yogakursene under for å lese mer om hver enkelt og for å booke din plass. Ta kontakt på post@studiomaoslo.com for spørsmål, og les vår Q & A om kursene her.

Rolig

Her har vi samlet yogakursene på yin siden av balansen. Dette er rolig yoga for alle som trenger en pause, yogisk hvile i ulike varianter som fremmer avspenning, tilstedeværelse, klarhet og ro. Rolig yoga reduserer stress og kan være nøkkelen til et balansert liv. Rolig yoga er et klokt valg, og noe vi alle trenger mer av. Breathwork kan hjelpe deg med å redusere stress og øke energinivået.

Rolig

Sterk

Her har vi samlet yogakursene på yang siden av balansen, det vil si sterk og aktiv, dynamisk yoga. En god treningsøkt kombinert med yogaens fokus på pust og tilstedeværelse. Vinyasa, Tibetanske Riter og Styrkeyoga er ulike uttrykk av en dynamisk praksis, men alle fremmer styrke, fleksibilitet, balanse, koordinasjon, utholdenhet og fokus

Sterk

Yin & Yang

Her har vi samlet yogakursene som er litt av begge deler: både rolig og sterk yoga. Det er egentlig den balansen vi alle trenger, så hvis du bare har mulighet til å gå på yoga en gang i uken er et av disse kursene perfekt for deg! Litt yin og litt yang. Litt hvile og litt trening. Resultatet blir et rolig sinn og en sterk kropp i sunn balanse. Flere av disse yogakursene passer også for deg som er interessert i feminin yoga.

Yin & yang

Gravid

Forventningsfulle mødre, velkommen til Studio Mā! Vi tilbyr gravidyoga og trening for gravide, fødselsforberedende kurs og postpartum prep. Her får du verktøyene, kunnskapen og fellesskapet du trenger for en tryggere og mer positiv ventetid, fødselsopplevelse og barsel. Dette er kurs som kan hjelpe deg med å ta i mot nytt liv med en frisk og sterk kropp, et rolig sinn og et åpent hjerte. Hos oss er det masse støtte og kjærlighet å få på veien til morskapet.

Gravid

Mamma + baby

Velkommen til alle nye mødre og deres babyer fra seks uker til et år. På Studio Mā er det et rikt tilbud for deg som nettopp har født en baby og er født som mamma. Begge deler stort og sårbart! Her kan dere komme på barselyoga, delta i vår sirkel Mothering the Mother og kjenne på kraften i et fellesskap med andre nybakte mødre. Vi tilbyr også et eget kurs for deg som har hatt keiserfødsel/keisersnitt, og spesialtilpasset trening for barselkroppen, slik at du kan finne styrke og balanse i din nye hverdag.

Mamma + baby

Flere spennende kurs & events

Vi er stolte over å kunne tilby ytterligere spesialiserte kurs hos oss til høsten. Her er to flotte muligheter til å invitere mindfullness inn i livet ditt for å redusere stress og øke bevisst tilstedeværelse, utforske yogas søstervitenskap Ayurveda for kvinner som fremmer balanse, sunnhet og velvære, og omfavne yoga for overgangsalderen som kan lindre symptomer og styrke din kraft som viskvinne. 

Meld deg på i dag og finn din vei til et sunnere, mer balansert liv!

Flere kurs og events
bottom of page