top of page

Cathrine Mathiesen

Med-eier av Studio Ma og yogini

Cathrine har over 25 år med dedikert og gledesfylt yogaprakis bak seg. Da hun ventet sitt første barn for 15 år siden begynte hun å utforske en mer feminin tilnærming til tradisjonell yoga, og denne veien fortsetter å inspirere henne. Cathrine er opptatt av den praktiske og terapeutiske nytteverdien av yoga, og har en pragmatisk fortolkning av yogafilosofi og praksis tilpasset dagens behov og livsstil generelt, og kvinnelig anatomi, syklus og livsløp spesielt. 

Cathrine underviste i London i flere år, blant annet på Triyoga, The Life Centre og The Special Yoga Centre og er anerkjent som Yoga Elder med over 5000 undervisningstimer av The Independent Yoga Network. Et trygt fundament fra Iyengar og grunnleggende Hatha yoga utdanninger med fordypning i gravidyoga, mamma/baby-yoga og yoga som terapi, kombinert med senere studier i Yin, yoga Nidra og mindfulness har gitt Cathrine en balansert, fleksibel og dypt nærende praksis. 

De siste syv årene har hun undervist på HiYoga i Oslo og parallelt utviklet Yogamamma som plattform for sitt arbeid med kvinner som får barn. Hun holder jevnlig yogalærerutdanninger i gravid, mamma/baby og feminin yoga, og skriver på sin andre bok - om yoga gjennom det første året med nytt barn.

Cathrine er også utdannet sosiolog og journalist fra London, og KaosPilot fra Århus. Hun har tidligere jobbet som freelancejournalist, design rådgiver, brand manager og prosjektleder for blant annet veldedige initiativ for barn og unge i Sarajevo. Cathrine bor med mann, fire barn og hund på Fagerborg i Oslo, og driver Studio Ma sammen med Helene Svabø. 

  • Instagram
Yoga_mammaer-0851.jpg
bottom of page