top of page

Mindfulness og psykologisk fleksibilitet med Viggo Johansen

Viggo Johansen mindfulness kurs.jpg

Torsdag

16.30 - 18.30

Dette kurset er designet for individer som ønsker å utforske og integrere mindfulness og psykologisk fleksibilitet i sitt daglige liv. Kurset passer for både nybegynnere og de med noe erfaring med mindfulness, som ønsker å fordype sin forståelse og praksis.

Kursinnhold
Bli med på en oppdagelsesreise i mindfulness og psykologisk fleksibilitet gjennom vårt 5-ukers kurs. Dette kurset kombinerer teoretisk kunnskap med praktiske øvelser for å styrke din evne til tilstedeværelse, slik at du kan håndtere livets utfordringer med større ro og mindre stress. Gjennom kurset vil deltakerne lære teknikker og metoder for å øke bevissthet om egne tanker, følelser og kroppsfornemmelser, og hvordan man kan anvende disse ferdighetene for å oppnå økt psykologisk fleksibilitet.

<div class="yogo-prices" data-price-group="Mindfulness og psykologisk fleksibilitet med Viggo Johansen"></div>

Om Viggo Johansen

Viggo Johansen har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo samt 3 års videreutdannelse i kognitiv terapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Han har 30 års erfaring med mindfulness meditasjon. Fire av disse årene levde han som buddhistmunk (1994-1998).

Siden 2006 har han jobbet med endringsprosesser i grupper og med enkeltpersoner over hele Europa. 

Viggo har skrevet bøkene «Indre stillhet», Arneberg Forlag 2013 og «Stille vitne: mindfulness-meditasjon», Arneberg Forlag 2015. Han har en podcast om mindfulness sammen med Filip Loebbert som heter «Viggo & Filip».

Meditation Viggo colour.jpg
bottom of page