top of page

Feminin Flyt

Cathrine Mathiesen feminin flyt.jpg

Tirsdag

09.00 - 10.15

Velkommen til en balansert og nærende yin-yang-yin klasse til alle som identifiserer seg som kvinner i alle aldre, fasonger og faser av livet. Vi begynner med å lande i pusten og kroppen vår gjennom avspenning, pranayama og myke bevegelser. Så går vi inn i en dynamisk flyt som vekker shakti prana - den skapende feminine kraften, gjennom bølgende organiske bevegelser tilpasset kvinnekroppen. I siste del av timen synker vi tilbake i yin og holder noen støttende øvelser lengre.

Denne praksisen tar hensyn til små og store endringer i kropp og sinn gjennom månedlige sykluser til radikale overganger som graviditet, fødsel, barsel og menopause. Dette er en unik tilnærming til helse og velvære for kvinner i alle aldre som kan hjelpe oss med å lære å lytte til vår indre stemme, respektere våre egne behov, akseptere vår kropp som den er, ta den plassen vi trenger og ønsker - både på yogamatten og i samfunnet generelt. Velkommen hjem til deg selv.

<div class="yogo-prices" data-price-group="Feminin flyt"></div>

Om Cathrine Mathiesen

Cathrine har over 25 år med dedikert og gledesfylt yogaprakis bak seg. Da hun ventet sitt første barn for 15 år siden begynte hun å utforske en mer feminin tilnærming til tradisjonell yoga, og denne veien fortsetter å inspirere henne.

CAathrine Mathiesen yoga oslo.jpg
bottom of page