top of page

Yoga for nybegynnere

marius ask.jpeg

Mandag
17.00 - 18.15

Marius Ask

Yoga trenger ikke være så rart og vanskelig som det kanskje kan virke, men være et godt verktøy i hverdagen for å finne mer tilstedeværelse, ro og kontakt med egen kropp. Marius har troen på hvordan enkle grep kan gjøre oss bedre kjent med vårt eget nervesystem, og hvordan vi selv kan regulere oss i våre som oftest travle hverdager. 

I dette introkurset over seks uker begynner vi med Solhilsen A også bygger vi på med Solhilsen B, 3 stående og 3 sittende stillinger. Vi har vinyasa som grunnlag men, vi får en smakebit av meditasjon, pusteteknikker, yin yoga og andre praksiser innenfor yoga, slik at vi etter endt kurs har et godt nok grunnlag til å praktisere på egenhånd og på andre kurs. 

Om Marius Ask

Marius begynte sin reise inn i kroppen gjennom styrketrening i ung alder for så å hive seg på crossfit i voksen alder. Der oppdaget han at han var stiv som en stokk og bestemte seg for å prøve å kombinere det med yoga. Der fant han sammenhengen mellom å både kunne være sterk og myk(både innvenidg og utvendig), og ble fort hektet på Ashtanga som etterhvert tok over for crossfiten. Gjennom videre studier av yinyoga og mer meditative praksiser, fokuserer Marius nå på å holde introkurs i yoga. Marius har troen på hvordan enkle grep kan gjøre oss bedre kjent med vårt eget nervesystem, og hvordan vi selv kan regulere oss i våre som oftest travle hverdager. 

 

Ask er utdannet innen vinyasa, hatha og yin men, har de siste årene fokusert på å gjøre det mer tilgjengelig for vesten med introdusere yoga gjennom kurs, i bedrifter og privattimer.

marius ask.jpeg

<div class="yogo-prices" data-price-group="Yoga for nybegynnere"></div>

bottom of page