top of page

Level up vinyasa

Maria Furst Vinyasa Yoga Oslo.jpeg

Mandag

18.45 - 20.00

I dette kurset skal vi utforske de forskjellige stillingsgruppene i vinyasayoga. Hver klasse tar for seg en av følgende stillingsgrupper: foroverbøy, bakoverbøy, vridninger, balanseøvelser, armbalanser og inversjoner (opp/ned). Vinyasa yoga handler om å bevege seg bevisst og skrittvis i en bestemt retning mot et bestemt mål, og sekvenseringren av den enkelte klassen forbereder kroppen på å mestre en komplisert stiling innenfor hver gruppe til slutt. Du vil få muligheten til å komme dypere inn i din egen praksis og lære teknikken som gjør deg i stand til å mestre kompleksiteten i de forskjellige øvelsene vi gjennomgår.

Kurset passer for deg som har drevet med vinyasa en stund, og er trygg på den grunnleggende teknikken. Dette betyr ikke at du trenger å kunne alt vi skal jobbe med fra før av. Vi skal ha det gøy og utforske egen anatomi og intensjon med en leken tilnærming. Er du nysgjerrig og ønsker å ta praksisen din videre, samtidig som du er opptatt av å ta vare på deg selv og fortsette å utvikle en bærekraftig yogarutine, er dette et perfekt kurs for deg.​

<div class="yogo-prices" data-price-group="Vinyasa 2"></div>

Om Maria Fürst

Maria Fürst er yogalærer, yogabokforfatter, og har drevet både for seg selv og jobbet fulltid på flere studioer i Oslo de ti siste årene. 

Maria Furst Vinyasa Yoga Oslo.jpeg
bottom of page