top of page

Sterk i Overgangen

Anita Hegge 019 – croppet 2.jpg

Torsdag

16.00 - 17.15

Overgangsalderen er uunngåelig, men du kan likevel være sterk og ha det bra! Og du er ikke alene. Yoga og meditasjon lindrer symptomer, og kunnskap om hva som skjer med deg i denne tiden, gjør deg bedre rustet til å stå sterk i overgangen.

Dette er for deg som vil forstå mer av egen kropp og syklus. Det som skjer når hormonene starter å kjøre berg-og-dal-bane og du ikke kjenner deg selv igjen. Mange vet ikke helt hva som skjer når perimenopausen kommer tidlig i 40-årene. For deg som har vært gjennom cellegift, stråling, operasjoner eller fertilitetsbehandlinger, så er dette kurset også verdifullt.

I Sterk i overgangen vil du lære:
- Hva er overgangsalderen?
- Hormoner og hva som faktisk skjer
- Hvordan kan det påvirke deg
- Verktøy som hjelper deg

En kurskveld vil bestå av kunnskapsdeling, yoga, meditasjon og tidvis noe deling i gruppen. Du som deltar på kurset, vil også få tilgang til facebook gruppen «Sterk i overgangen». En gruppe hvor vi støtter hverandre, deler kunnskap, tips og den siste forskningen. Varmt velkommen til denne sirkelen.​

<div class="yogo-prices" data-price-group="Sterk i overgangen"></div>

Om Anita Hegge

Anita har undervist yoga og utdannet andre yogalærere i mer enn 15 år, og har lang erfaring i å bruke yoga og mindfullness i møte med livets overganger og utfordringer. Anita har selv vært gjennom brystkreft og mange år med påfølgende symptomer på overgangsalder. Hun jobber til daglig med å øke kunnskap og bevissthet om kvinnehelse, og samarbeider med de beste på dette temaet. Hun kombinerer yoga- og menopause kunnskap på en måte som gjør at du får nye kunnskap og øvelser som vil hjelpe deg.

Anita Hegge 019 – croppet 2.jpg
bottom of page