top of page

Nybegynnerkurs i mindfulness meditasjon

Mads.webp

Søndag 


17.00 - 18.30

Dette er et kurs for deg som vil lære mindfulness
meditasjon. Det kreves ingen forkunnskaper. Mindfulness er en meditasjonsteknikk som har potensialet til å skape ro i kropp og sinn.

I Mindfulness trener vi vår evne til å observere våre tanker og følelser. Det er en evne vi alle har, men kanskje ikke er så bevisste på i det daglige. Ved å trene på dette viser forskning at en får bedre søvnkvalitet og en bedre evne til å håndtere stress. Det viser seg også og ha god effekt på angst og depresjon.

Mindfulnessmeditasjon er også en nøkkel til magefølelsen og skaperkraften din. Og kanskje blir du inspirert til å bli bedre kjent med din egen indre verden.

Det er gjort mye forskning og blitt skrevet mye om mindfulness, men det kan bare læres igjennom erfaring. På dette kurset vil du få innføring i grunnleggende teori og du vil få muligheten til å trene sammen med andre.


I løpet av 4 ukers kurset vil du få verktøy som vil gjøre deg i stand til å sitte 20. min på egenhånd. Kurset går over fire kvelder og er 1,5 timer pr gang.

<div class="yogo-prices" data-price-group="Nybegynnerkurs i Mindfulness meditasjon"></div>

Om Mads Buer

Jeg er utdannet mimeskuespiller fra Teaterhøyskolen i Stockholm. I fire år studerte jeg alt vi uttrykker med kroppen uten å bruke ord. Jeg trente på å bruke kroppen som et instrument. Et instrument som uttrykker seg og som lytter til det som skjer rundt meg.

De siste årene har jeg holdt foredrag og undervist i mindfulness for skuespillere, nybegynnere og ungdom.

Mads.webp
bottom of page