top of page
Maria Furst Vinyasa Yoga Oslo.jpeg

Maria Fürst

Maria Fürst er yogalærer, yogabokforfatter, og har drevet både for seg selv og jobbet fulltid på flere studioer i Oslo de ti siste årene. Våren 2024  startet hun Prindsen yoga & terapi i Oslo sentrum sammen med psykolog Thomas Nordhagen, et nydelig sted i en gammel kirkesal, der fokuset i alt som tilbys ligger på koblingen mellom kropp og sinn. 

 

Tobarnsmoren er utdannet i California og Yoga Alliance-serifisert E-RYT500, samt gravid- og barneyogalærer. I tillegg har hun studert anatomi, sekvensering, yogafilosofi og gått i privat lære på Bikram Yoga Castro i San Francisco. I 2017 ga den tidligere journalisten ut boka «Yoga – din vei til balanse, flyt og styrke». Hun er ambassadør for det norske klesmerket Run&Relax. Høsten 2021 holdt hun Maria sin første 200-timers yogalærerutdanning på Aya Yoga, i samarbeid med Yoga Garden i San Francisco. 

 

Hovedretningen til Maria er Vinyasa – eller flytbasert yoga – der man pustekoordinert beveger seg fra stilling til stilling. Hun underviser på en pedagogisk og lettbeint måte, og er opptatt av teknikk. Maria gir gjennomgående presise, verbale instruksjoner, med mål om at elevene skal føle seg trygge i utførelsen av stillingene, men samtidig komme dypere inn i kroppen og sin egen praksis for hver gang.  

  • Instagram
bottom of page