top of page
IMG_7066 2 (1).JPG

Helene Svabø

Helenes reise fra marketing til mennesker begynte for fem år siden da hun startet podcasten Femihelse.

Helene har jobbet i over 10 år med digital markedsføring, forretningsutvikling og prosjektledelse i selskaper som Google, SOS-barnebyer, Trigger, Pol og Schibsted. Sakte, men veldig sikkert meldte lysten seg til å gjøre noe annet. Noe nærmere mennesker.
 

Helene ønsket å skifte retning mot noe tettere knyttet opp mot sin hjertesak: et bedre tilbud rundt kvinnehelse. En hjertesak som har vokst i takt med podcasten  hun har sammen med Sigrun Stenseth; Femihelse. De to startet Femihelse i oktober 2018, da de var kolleger i et reklamebyrå. Nå har de gitt ut over 200 episoder med noen av Norges fremste eksperter på kvinnehelse. Målet er at kvinner ikke skal bli vant til å ha det vondt, og å bryte tabuer rundt kvinnehelse.

Nå har Helene nå utdannet seg til å bli doula, og er sertifisert gjennom Norsk Doulaforening. Helene ønsker å være en doula for kvinner i ulike livsfaser og overganger. Hun ønsker å tilby støtte, omsorg, trygghet, ro. Hun vil være en som lytter til og hjelper deg i perioder i livet hvor det er godt å ha en ekstra person som heier skikkelig på deg! Helene vil at du skal føle at dere er på lag, og at du kan greie hva som helst.

I tillegg har Helene også begynt å fordype seg i yogaens verden og har tatt utdannelser innen gravideyoga og mor & babyyoga.

Hun har ellers en utdannelse innen medier- og kommunikasjon, og master i entreprenørskap og innovasjon. Hun bor på Grünerløkka med samboer.

  • Instagram
bottom of page