top of page
IMG_4132.heic

Hanne Sofie Herland

Hanne har jobbet som selvstendig personlig trener og instruktør på fulltid siden 2014 (Bootcamp og Yoga instruktør). Hun er kjent for sitt smittende positive vesen, og har passion for å inspirere og motivere til å finne treningsglede, få en kropp uten vondter med mer livsglede og energi. Autorisert Yoga instruktør (RYT540) fra Thailand og Indonesia i Vinyasa yoga, yin yoga med massasje, hatha & prenatal yoga.

 

Hun har også en master i entreprenørskap og innovasjon med spesialisering i trening og ernæring i Australia. I tillegg har hun jobbet som danseinstruktør (2010-2011), er sertifisert meditation coach, og videre utdannet i dao Yin yoga og elemental flow + chakras. 

Fun fact; da Hanne jobbet fulltid for Barry’s Bootcamp (2014-2016) var kallenavnet på nettsiden «ulv i fåreklær», hun ser snill ut men kan være tøff! Hanne vokste opp inn i Rytmisk Gymnastikk og dans, da føles yoga naturlig og nydelig å både praktisere og undervise. Siden 2016 har hun dypdykket inn i yoga verden med en mykere tilnærming, men beholdt gleden for bootcamp, kondisjons trening og dans.

  • Instagram
bottom of page