top of page

Embodied Shakti

image2 (1) (1).jpeg

Tirsdag
12.00 - 13.30

Marthe Magerøy

- Lengter du etter mer hvile, mykhet, fleksibilitet og energi? 
- Kjenner du et ønske om å utforske kontakten til din intuisjon?
- Ønsker du å lande dypere i kroppen din og i deg selv? 
- Savner du mer nytelse i livet ditt?

I dette kurset lærer du hvordan å vekke og romme din shakti - livskraften som vi alle har tilgang til, gjennom å lytte fullt og helt til din kropp. Vi fokuserer på å slippe til den indre stemmen gjennom å bevege kroppen fra innsiden og ut. Jo mer livskraft som strømmer gjennom oss - jo mer av vår sanne kreative natur slipper vi til.

Marthe guider deg gjennom vekkende, myke, flytende og ekstatiske yogaøvelser, med formål å føle dypere og dypere lag innover i kroppen. Hver seanse vil romme både hvile og aktivering slik at du både blir restituert og fylt av energi. Denne praksisen tilpasser seg deg og din kropp. Velkommen til et trygt og varmt rom, akkurat som du er.

Om Marthe Magerøy

Marthe Magerøy har bakgrunn fra akademia med en mastergrad i helsepsykologi.
Hun åpnet seg tidlig for yogaveien da hun kjente at hun savnet en dypere tilnærming til helse, en tilnærming som tar innover seg alle lag av individet.


Dette ble starten på et langt og dypt selvutviklingseventyr.
Hun har nå over 15 års erfaring innenfor yoga- og selvutviklingsfeltet med fordypninger og utdannelser innen blant annet yogaterapi, yoga for kvinner, tantra, kundaliniyoga og craniosakralterapi og driver yogaskolen Nordic Maha Yoga samt embodiment-skolen Roseakademiet.


De siste fem årene har Marthe's reise båret preg av en kraftfull kundalini-reaktivering som har rørt dypt inn i alle aspekter av livet hennes. Det er i hovedsak kundalinien som guider henne i livet, samt flere fantastiske lærere og mestere hun har fått gleden av å møte på sin vei.
Marthe’s undervisning er alltid basert på egen livserfaring, tilnærmingen er udogmatisk og med et ønske om å skape et rom der klientene selv i størst mulig grad kommer i kontakt med sin indre visdom.


Når du kommer på time med Marthe kan du glede deg til kunnskapsrik veiledning ledet fra hjertet. Marthe har et mykt og lunt vesen som gir en trygghetsfølelse og beriker hvert rom hun er i.

marthe maha.jpeg

<div class="yogo-prices" data-price-group="embodied shakti"></div>

bottom of page