top of page
Anita Hegge 019 – croppet 2.jpg

Anita Hegge

Anita har undervist yoga og utdannet andre yogalærere i mer enn 15 år, og har lang erfaring i å bruke yoga og mindfullness i møte med livets overganger og utfordringer. Anita har selv vært gjennom brystkreft og mange år med påfølgende symptomer på overgangsalder. Hun jobber til daglig med å øke kunnskap og bevissthet om kvinnehelse, og samarbeider med de beste på dette temaet. Hun kombinerer yoga- og menopause kunnskap på en måte som gjør at du får nye kunnskap og øvelser som vil hjelpe deg.

 

Hun er utdannet yogaterapeut med Gøran Boll fra det Medicinske Yoga Institutt i Stockholm, er E-RYT500 sertifisert yogalærer og er sertifisert Mindfulness lærer fra GGSC med Tara Brach og Jack Kornfield på University of California, Berkley. Hun har flere spesialiseringer og sertifiseringer innenfor Menopause. Blant annet fra Henpicked: Menopause at the Workplace, Monika Bjørn: Stark gjennom Klimakteriet og ForteenFish, Specialist Menopause (NHS and Louis Newson).

Du vil være i trygge hender: Anita har en unik og trygg måte å undervise på. Du vil bli sett og guidet på den måten som passer best for deg og din situasjon.

 

Du kan komme i kontakt med Anita her.

bottom of page